Preview Mode Links will not work in preview mode

Explore Norths podcast

Jun 15, 2018

Magne Klann nådde målet sitt om å seile Nordkapp-Lindesnes i en enmannsjolle. Han brukte 48 dager på turen fra snøføyke i Finnmark til full sommer på Lindesnes.

Vi tok en prat med ham om norskekysten, jolleseiling som turopplevelse, det enkle livet og mye annet. 

Du kan lese mer om eventyret hans på hjemmesiden


Jun 13, 2018

Are Wiig tok turen fra Norge til Falmouth som en treningstur, og rakk både å bygge om motoren og slepe en konkurrent til Falmouth. Vi snakket med ham om forventninger, båten, de andre seilerne og hva som ligger foran ham i Golden Globe Race 2018.

Starten på Golden Globe Race 2018 går 1. juli fra Les Sables...


Jun 5, 2018

Norge om babord-prosjektet til Magne Klann har tatt ham langs verdens vakreste kyst, fra vintersnø til sommervarme og sannsynligvis inn i Guiness rekordbok som den som har seilt lengst i en enmannsjolle. Vi tok en prat med ham mens han lå værfast i Solund rett nord for Bergen.

Magne startet fra Nordkapp 25. april og...


Jun 4, 2018

Det enkle livet er livet for Opal Mariell. Det siste året har hun bodd i en Tur 80 utenfor Tromsø sammen med sin husky Findus. I juli kaster hun loss for å seile sørover, over Atlanterhavet og opp østkysten av USA - pluss litt til. Vi tok et prat med den unge eventyreren som lovet seg selv å aldri mer seile etter...


Jun 1, 2018

Torsdag 31. mai kastet Are Wiig loss fra Hvile Havn, Leangbukta etter to år med forberedelser. Nå er han endelig i gang, men han måtte gjøre et stopp i Svelvik for å få om bord litt (les mye) mat og en del utstyr. Vi la oss på hjul og møtte ham for en prat om all støtten han har fått, forventninger og gleden...